söndag 22 januari 2012

Stefan Tegenfalk - Den felande länken - Ljudbok


Tredje och avslutande delen i kriminaltrilogin om Walter Gröhn och Jonna de Brugge.
Kriminalkommissarie Walter Gröhn har inte varit sig lik sedan han blev fråntagen utredningen av de brutala morden på några av rättsväsendets viktigaste företrädare. Han beslutar sig för att ta semester och resa till Frankrike för att söka efter svar med hjälp av sina kontakter inom Europol. Även kriminalassistent Jonna de Brugge har blivit bortkopplad från fallet. Hon har dessutom en internutredning hängande över sig, förorsakad av att hon förhastat stormade en husvagn i jakten på den efterlyste Tor Hedman.
I väntan på att internutredningen ska bli klar, fattar Jonna ett ödesdigert beslut. Ett beslut som inte bara kommer att påverka hennes framtid inom polisen, utan också leda henne in på en mörk väg kantad av databrott, olagliga undersökningar och en mardrömsliknande jakt där hon tvingas kämpa för sin egen överlevnad.
Den felande länken är den dramatiska upplösningen på Stefan Tegenfalks uppmärksammade deckartrilogi som inleddes med Vredens tid och Nirvanaprojektet.Kopierat ur Bokus

Avslutande delen av serien, som började med Vredens tid, den boken var sjukt bra och spännande. Nirvana var bok nummer två, den var också bra.Denna avslutande delen, känns inte riktigt lika stark och lite förutsägbar. Men helt klart är de tre läsvärda böcker eller om man vill lyssna gör ju Reine Brynolfsson det jättebra.BETYG:

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar