lördag 6 augusti 2011

Semestern slut...


På semesterns sista dagar passade vi på att åka till utomhusbadet Forsheda.Denna dag bjöd inte på jättesoligt väder men varmt. Men ibland kom solen fram och då var det jättevarmt. Tack och lov kunde man doppa sig i poolen.

Min ena dotter var mest i poolen, började undra om hon skulle utveckla simhud mellan tårna. Vi hade med oss mackor och bullar,,tänk va smaksigt det är med kaffe och macka efter badet.

Man trodde inte solen skulle ta så mycket eftersom det var lite molnigt ibland och ganska blåsigt..Men givetvis blev min mage illröd,,ja det är fläskpaketet du ser ovan..Bränt fläsk nu...

Simba väntade på oss förstås och kan inte förstå varför persiennerna är nedrullade,,han vill ju titta ut..
Summering; en underbar semester,,,en mycket social semester..Jag är helnöjd...

2 kommentarer :

  1. Godafton i stugan.
    Så nu får Öland klara sig utan er? Du har ju mer att upptäcka där så det dröjer nog inte så länge innan du är tillbaka :))

    Det som skett här ÄR helt ofattbart. Det kommer ta tid att fördöja det här. Man ser på tvn,läser tidningar och ÄNDÅ vill inte hjärnan fatta! Här i våra grannkomuner var det 4 begravningar i dag. Men inte ens det gör att man fattar riktigt...

    Tack för Ölandsturen. Länge sen man var där.
    Sköt om er nu og må gott.
    Tittar in igen.. Snart.
    Kram Synnöve.

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att se på dina bilder från sommaren! Det ser verkligen ut som om ni haft det skönt - Öland är fint!

    Jag skrattar gott åt ditt lokalsinne, min mamma är precis likadan! Tänk när vi var i London när jag var tonåring var det jag som fick leda vägen hela tiden!

    Nu när vi åker utomlands har vi en bärbar gps med oss. När vi parkerar bilen kan vi märka p-platsen och så hittar gps:en tillbaka igen oavsett hur långt vi gått! Gissa om det varit bra!

    SvaraRadera